top of page

Sanering - Mark & anläggning - Rivning - Håltagning & Betongsågning - Avfuktning - Elservice - VVS

Ett fullserviceföretag

MASTERSERVICE

Med lång och gedigen erfarenhet har vi under åren hjälpt människor, försäkringsbolag och företag genom både oplanerade och besvärliga situationer. Masterservice tillhandahåller rutinerad, professionell och positiv personal och är idag en av de ledande aktörerna i Göteborgsregionen.

Jour dygnet runt

Masterservice Sanering, Rivning, Håltagning, Betongsågning, Avfuktning, Transport, Mark & anläggning, El, VVS

Vi är alltid på jakt efter eldsjälar och duktig personal. 

 

Är du nyfiken är det bara att höra av dig

Bli en del av Masterservice?

Masterservice består av ett antal olika team med personal som är utbildade och tränande på att hantera varje unik situation på bästa möjliga sätt. Förutom en fantastisk personal har Masterservice moderna lokaler, en väl uppdaterad maskinpark och de flesta fordon som krävs, för att alltid leverera ett fullgott resultat

När ni behöver oss som mest, då ställer vi upp.

MÄNNISKAN I FOKUS

Masterservice Sanering, Rivning, Håltagning, Betongsågning, Avfuktning, Transport, Mark & anläggning, El, VVS

När man hamnar i situationer man själv inte råder över, kan det vara skönt att få prata med någon som som har koll på situationen. För oss på Masterservice är detta en självklar del av uppdraget, att informera och stötta er från början till slut.

Rådgivning

Effektiv tillgänglighet är viktigt för oss och något som våra kunder sätter stort värde på. Vi är bemannade dygnet runt alla dagar i veckan, året om och alltid redo att stå till tjänst i såväl stora som små uppdrag.

Jour dygnet runt

bottom of page