.


.

MASTERSERVICE -  Partner och Serviceföretag inom

SANERING - RIVNING -  HÅLTAGNING - BETONGSÅGNING - AVFUKTNING - TRANSPORT

 Människan i fokus

Med lång och gedigen erfarenhet har vi under åren hjälpt människor, försäkringsbolag och företag genom både oplanerade och besvärliga situationer.  Masterservice tillhandahåller rutinerad, professionell och positiv personal och är idag en av de ledande aktörerna i Göteborgsregionen.

Grundaren Andy Gustafsson är erfaren i branschen och har med åren skaffat sig ett välförtjänt rykte vilket i sin tur dragit till sig personal av yttersta rang. Det är och har alltid varit Andys filosofi att sträva efter en trevlig arbetsmiljö där man värdesätter kamratskap och ställer upp för varandra. Det är också då som de goda resultaten och de nöjda kunderna blir ett faktum.

2011 bolagiserades Masterservice och har sedan dess gått från klarhet till klarhet. Förutom en fantastisk personal har Masterservice idag en toppmodern maskinpark och de flesta fordon som krävs för att alltid göra ett fullgott resultat. Vi har dessutom förvärvat ytterligare lokalytor som naturligtvis gynnar er som kund och beställare.MASTERSERVICE - AFFÄRSMANNASKAP


Sedan något år tillbaka ingår Masterservice i Business Region Göteborg och Expedition Framåt vilket är ett utvecklingsprogram för tillväxtföretag. Här struktureras organisationen och verksamheten för att hålla yttersta klass av servicenivå, personalpolitik och insikter för att kunna bli ett långvarigt företag.

Under 2018 utsågs Masterservice av Dagens Industri till "Gasellföretag" vilket innebär att man uppmärksammas på en rad områden inom affärsmannaskap och tillväxtfaktorer och därmed  ingår i en liten exklusiv skara av företag som fått denna utmärkelse.

Vi hoppas att även detta stärker oss i strävan att vara en kompetent och pålitlig partner.

.


.

Vi ser fram emot att hjälpa er, kontakta oss på 031-100 110
eller klicka på knappen bredvid så kontaktar vi er

Masterservice AB

Bergsjödalen 46
415 68 Göteborg

TEL: 031 - 100 110
MAIL: info(@)masterservice.se


Fakturaadress:
Masterservice AB
FE 9805
838 76 FRÖSÖN


.

MASTERSERVICE ÄR SEDAN 2010 MEDLEM I BUSINESS REGION GBG


.