..

MASTERSERVICE 
Er partner vid asbestsanering

 

ASBEST - EN OLÄGENHET

Asbest är ett samlingsnamn för en grupp mineraler som under 1900-talet ingick i vanliga byggnadsmaterial på grund av dess många bra byggegenskaper. Idag vet man hur hälsovådligt asbest är, och sedan 1982 är det därför totalförbjudet. Trots det finns asbest fortfarande i många hus utan att hus- eller fastighetsägare vet om det.

HUR GÅR DET TILL
Asbestsanering är reglerat i lag hur det måste gå till. Det krävs skyddsutrustning, dels för att skydda de som arbetar, dels för de som ska vistas i miljön efteråt. Våra medarbetare har lång erfarenhet av asbestsanering och sanerar enligt gällande restriktioner och krav.

Tillsammans består vi av ett team specialister och sanering är vårt expertområde. För ett lyckat arbete krävs erfarenhet men också stort tålamod. Vår personal är noga utvald för att kunna möta alla typer av situationer och arbeten, och även tala med de som är drabbade. Omtanke för våra kunder följer med oss genom hela processen. I alla saneringsfall tar vi hand om totallösningen där det mesta görs i egen regi i Göteborg med omnejd.

MASTERSERVICE - ETT FULLSERVICEFÖRETAG
Som kund hos MASTERSERVICE får ni en trygg partner som tar er igenom hela projektet, vi hjälper er när det behövs med kontakt och samarbete mot försäkringsbolag eller andra intressenter. Det kan t.ex. handla om ett sanringsuppdrag där vi också tar hand om transport och magasinering.

Det är viktigt för oss att ni som kund i en utsatt situation får den hjälp ni behöver. 

 

Vi kommer gärna ut till er och ser hur vi bäst kan hjälpa er, kontakta oss enligt nedan.

..

Vi ser fram emot att hjälpa er, kontakta oss på 031-100 110
eller klicka på knappen bredvid så kontaktar vi er

Masterservice proffs på asbest och asbestsanering, estrella www.masterserviceab.se

Masterservice AB

Bergsjödalen 46
415 68 Göteborg

TEL: 031 - 100 110
MAIL: info(@)masterservice.se


Fakturaadress:
Masterservice AB
FE 9805
838 76 FRÖSÖN


.

..

MASTERSERVICE ÄR SEDAN 2010 MEDLEM I BUSINESS REGION GBG


.