...

MASTERSERVICE 
Er partner vid brandsanering

 

Från brännmarke på ett bord - till omfattande fastighetsbränder

En brandsanering kan också vara allt från ett brännmärke på en bordsskiva till att ta hand om efterbörden av en fullt utvecklad brand. Är det en liten brand kan det räcka med ett joniseringsaggregat på plats för att ta bort den fräna doften. Vid en större brand tar vi hand om allt från lösöre till sanering, tvättning och rivning i fastigheten. Masterservice utför alla typer av brandsanering.

Även om branden är släckt, innebär detta inte att faran är över. Det är inte ovanligt att rökpartiklar och annat farligt avfall kan fastna i både väggar och möbler. Av denna anledning är det viktigt att en sanering görs i ett tidigt skede efter en brand.

HUR GÅR DET TILL
För att erbjuda en smidig helhetslösning har vi flera kompletterande tjänster till vår brandsanering, som till exempel magasinering av möbler. Vi tror nämligen att det är mycket bekvämare att bara behöva tänka på en sak mitt i all oro. Vid behov syr vi ihop en helhetstjänst till er där vi både sanerar och magasinerar eventuella möbler under den pågående brandsaneringen.

Tillsammans består vi av ett team specialister och sanering är vårt expertområde. För ett lyckat arbete krävs erfarenhet men också stort tålamod. Vår personal är noga utvald för att kunna möta alla typer av situationer och arbeten, och även tala med de som är drabbade. Omtanke för våra kunder följer med oss genom hela processen. I alla saneringsfall tar vi hand om totallösningen där det mesta görs i egen regi i Göteborg med omnejd.

MASTERSERVICE - ETT FULLSERVICEFÖRETAG
Som kund hos MASTERSERVICE får ni en trygg partner som tar er igenom hela projektet, vi hjälper er när det behövs med kontakt och samarbete mot försäkringsbolag eller andra intressenter. Det kan t.ex. handla om ett saneringsuppdrag där vi också tar hand om transport och magasinering.

Det är viktigt för oss att ni som kund i en utsatt situation får den hjälp ni behöver. 


Vi kommer gärna ut till er och ser hur vi bäst kan hjälpa er, kontakta oss enligt nedan.

...

Vi ser fram emot att hjälpa er, kontakta oss på 031-100 110
eller klicka på knappen bredvid så kontaktar vi er

Masterservice AB

Bergsjödalen 46
415 68 Göteborg

TEL: 031 - 100 110
MAIL: info(@)masterservice.se


Fakturaadress:
Masterservice AB
FE 9805
838 76 FRÖSÖN


.

..

MASTERSERVICE ÄR SEDAN 2010 MEDLEM I BUSINESS REGION GBG


.