.
.

RIVNING
MASTERSERVICE ERBJUDER ALLT IFRÅN FINRIVNING INOMHUS TILL STÖRRE PROJEKT
 

.
.

ALLT IFRÅN FINRIVNING INOMHUS TILL STÖRRE PROJEKT

Då underlättar det att veta vart man ska vända sig och vem som är kvalificerad att snabbt och effektivt hjälpa till. MASTERSERVICE erbjuder ett brett utbud av Rivningstjänster, från början till slut i vad vi kallar fullservice.

FINRIVNING
Ibland går det inte att sanera. Då ett parketgolvt blivit vattenskadat och vatten krupit upp i gipsväggarna, är en rivning oundviklig. Dock måste inte hela väggarna tas bort, det kan räcka med den nedre delen. Ibland behöver en matta ryckas bort, ibland ska ett badrum bilas ner. Uppdragen kan variera mycket. Vi bidrar gärna med en bedömning på plats med vad som är minsta möjliga ingrepp innan vi börjar arbetet.

RIVNING - STÖRRE PROJEKT
Under tiden som en sanering och renovering pågår, kan den boende eller företaget behöva evakueras. Vi kan ordna med flyttkartonger, packhjälp, flyttning och magasinering samma dag. Vana bedömare ser till att skilja ut det lösöre som eventellt behöver saneras. Ibland behöver en bostad eller företag rivas ner betongrent, för skadorna är så omfattande att allt behöver göras om, eller ibland handlar det om renovering. Masterservice har proffessionella medarbetare med stor riverfarenhet och har även egna rivningsrobotar vid större projekt.

Fullservice helt enkelt, genom hela projektet!

Vi kommer gärna ut till er och ser hur vi bäst kan hjälpa er, kontakta oss enligt nedan.
 

VAD BEHÖVER NI HJÄLP MED

Känner ni er osäker är det inga problem, vi analyserar snabbt läget och hjälper er igenom hela processen till färdigställande.
I nära samarbete med fastighetsägare, försäkringsbolag och myndigheter är MASTERSERVICE ett tryggt val.

.
.

Masterservice, rivningsjobb, Länsförsäkringar, Masterservice.se

Vi ser fram emot att hjälpa er, kontakta oss på 031-100 110
eller klicka på knappen bredvid så kontaktar vi er

Masterservice AB

Bergsjödalen 46
415 68 Göteborg

TEL: 031 - 100 110
MAIL: info(@)masterservice.se


Fakturaadress:
Masterservice AB
FE 9805
838 76 FRÖSÖN


.

MASTERSERVICE ÄR SEDAN 2010 MEDLEM I BUSINESS REGION GBG


.