.

.

 TRANSPORT OCH MAGASINERING.
    MASTERSERVICE ERBJUDER ALLT IFRÅN EVAKUERINGSFLYTT TILL VANLIG FLYTT...

..

ALLT FRÅN VANLIG FLYTT OCH EVAKUERINGSFLYTT TILL MAGASINERING

Det underlättar att veta vart man ska vända sig och vem som är kvalificerad att snabbt och effektivt kan hjälpa till vid flytt.
Oavsett om det gäller en evakueringsflytt eller en vanlig flytt hjälper vi på Masterservice till och tar ansvar längs hela kedjan.VANLIG FLYTT OCH FLYTTSTÄDNING
Vid en vanlig bostads- eller företagsflytt kan vi även sköta flyttstädningen. Fördelen är att man slipper koordinera två leverantörer. En enda genomgång vad som ska flyttas och städas räcker. Och vi ser till att det blir så tidseffektivt som möjligt.

EVAKUERINGSFLYTT OCH SANERING
Under tiden som en sanering och renovering pågår, kan den boende eller företaget behöva evakueras. Masterservice kan ordna med flyttkartonger, packhjälp, flyttning och magasinering. Fullservice helt enkelt. Vana bedömare ser till att skilja ut det lösöre som behöver saneras.

INDUSTRISTÄDNING
Industristädning är många gånger annorlunda än vanlig kontorsstädning. Det kan vara känsliga miljöer i laboratoriemiljö, industrier som har speciella krav beroende på vad som hanteras i lokalerna, eller verkstadsmiljöer som behöver en annan typ av rengöringsmedel för att det ska bli rent. Masterservice har bred erfarenhet av olika typer av rengöring och sanering i industrilokaler, samt stor kunskap om vilka kemikalier som behövs för att det ska bli rent.


MAGASINERING
Masterservice har egna uppvärmda och larmade lokaler. Varje box är ca 10 kubikmeter. Eftersom det oftast är vi som packar dem har vi full koll på att inget olämpligt finns i lådorna. Det minimerar risken för ohyra och annat som kan påverka övriga kunders gods. Magasineringen sker på samma plats som eventuell ozonsanering eller avfuktning sker. Med allt på en plats blir logistiklösningen enklast möjlig.
.
 

VAD BEHÖVER NI HJÄLP MED

Känner ni er osäker är det inga problem, vi analyserar snabbt läget och hjälper er igenom hela processen till färdigställande.
I nära samarbete med fastighetsägare, försäkringsbolag och myndigheter är MASTERSERVICE ett tryggt val.

Vi ser fram emot att hjälpa er, kontakta oss på 031-100 110
eller klicka på knappen bredvid så kontaktar vi er

Masterservice AB

Bergsjödalen 46
415 68 Göteborg

TEL: 031 - 100 110
MAIL: info(@)masterservice.se


Fakturaadress:
Masterservice AB
FE 9805
838 76 FRÖSÖN


.

MASTERSERVICE ÄR SEDAN 2010 MEDLEM I BUSINESS REGION GBG


.